Δανια Φινλανδια Ερικσεν - UEFA: Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται ο Κρίστιαν Έρικσεν ... - Πάγωσε το γήπεδο που φιλοξενούσε τον αγώνα της δανίας με την φινλανδία για το euro 2020 όταν κατέρρευσε ο κρίστιαν.

Δανια Φινλανδια Ερικσεν - UEFA: Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται ο Κρίστιαν Έρικσεν ... - Πάγωσε το γήπεδο που φιλοξενούσε τον αγώνα της δανίας με την φινλανδία για το euro 2020 όταν κατέρρευσε ο κρίστιαν.. Οι άνθρωποι του ιατρικού τιμ μπήκαν στο γήπεδο και του έκαναν τεχνητή. Δανία και φινλανδία ανοίγουν τον δεύτερο όμιλο του euro και οι δυο προπονητές έκαναν γνωστές τις ενδεκάδες, με τις οποίες θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χωρό. Σμάιχελ, βας, κιερ, κρίστενσεν, μάλε, ντιλέινι, χιέιμπιεργκ, έρικσεν, πόουλσεν, βιντ, μπρέθγουεϊτ. Συγκλονισμένοι παίκτες, φίλαθλοι και τεχνικά τιμ είδαν τον κρίστιαν έρικσεν να «καταρρέει» στο χορτάρι, χάνοντας τις αισθήσεις του, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια σύγκρουση ή μαρκάρισμα. Μπες στο παιχνίδι με live streaming.

Η φωτογραφία πως βρήκε τις αισθήσεις του και η ανακοίνωση της uefa.κατά τη διάρκεια του αγώνα της δανίας με τη φινλανδία για το euro. Πάγωσε το γήπεδο που φιλοξενούσε τον αγώνα της δανίας με την φινλανδία για το euro 2020 όταν κατέρρευσε ο κρίστιαν. Δανία και φινλανδία ανοίγουν τον δεύτερο όμιλο του euro και οι δυο προπονητές έκαναν γνωστές τις ενδεκάδες, με τις οποίες θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χωρό. Σμάιχελ, βας, κιερ, κρίστενσεν, μάλε, ντιλέινι, χιέιμπιεργκ, έρικσεν, πόουλσεν, βιντ. Σοκαριστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο παιχνίδι της δανίας με την φινλανδία για το euro 2020.

EURO 2020: Τα λεπτά «αιώνας» αγωνίας, για τη γυναίκα του ...
EURO 2020: Τα λεπτά «αιώνας» αγωνίας, για τη γυναίκα του ... from tomanifesto.gr
Στιγμές αγωνίας στην κοπεγχάγη για τον αρχηγό της εθνικής δανίας! Σμάιχελ, βας, κιερ, κρίστενσεν, μάλε, ντιλέινι, χιέιμπιεργκ, έρικσεν, πόουλσεν, βιντ, μπρέθγουεϊτ. Έπεσε αναίσθητος στο χορτάρι, παλεύουν να σώσουν την ζωή του οι γιατροί! Σοκαριστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο παιχνίδι της δανίας με την φινλανδία για το euro 2020. Συνεχίζει τις επεμβάσεις ο χραντέτσκι (vid). Η αναμέτρηση στο parken της κοπεγχάγης ανάμεσα σε δανία και φινλανδία, για την 1η αγωνιστική του group b στο euro, στιγματίστηκε από τη σοκαριστική στιγμή κατά την οποία ο κρίστιαν έρικσεν. Έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο, παλεύουν να σώσουν την ζωή του οι γιατροί! Μπες στο παιχνίδι με live streaming.

Οι άνθρωποι του ιατρικού τιμ μπήκαν στο γήπεδο και του έκαναν τεχνητή.

Σοκαριστικές στιγμές στο παιχνίδι της εθνικής ομάδας της δανίας με την φιλανδία, καθώς ο νορβηγός μέσος κρίστιανέρικσεν κατέρρευσε στον αγωνιστικο χώρο και υπάρχει μεγάλη αγωνία για την ζωή. Συνεχίζει τις επεμβάσεις ο χραντέτσκι (vid). Δανία και φινλανδία ανοίγουν τον δεύτερο όμιλο του euro και οι δυο προπονητές έκαναν γνωστές τις ενδεκάδες, με τις οποίες θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χωρό. Έπιασε το πέναλτι του χόιμπιεργκ ο χραντέτσκι (video). Έπεσε αναίσθητος ο έρικσεν, παλεύει για τη… Κρίστιαν έρικσεν δανία φινλανδία uefa. Έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο, παλεύουν να σώσουν την ζωή του οι γιατροί! Ο δανός μέσος δεν έδειχνε να έχει τις αισθήσεις του. Έπεσε αναίσθητος στο χορτάρι, παλεύουν να σώσουν την ζωή του οι γιατροί! Οι άνθρωποι του ιατρικού τιμ μπήκαν στο γήπεδο και του έκαναν τεχνητή. Συγκλονισμένοι παίκτες, φίλαθλοι και τεχνικά τιμ είδαν τον κρίστιαν έρικσεν να «καταρρέει» στο χορτάρι, χάνοντας τις αισθήσεις του, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια σύγκρουση ή μαρκάρισμα. Σμάιχελ, βας, κιερ, κρίστενσεν, μάλε, ντιλέινι, χιέιμπιεργκ, έρικσεν, πόουλσεν, βιντ, μπρέθγουεϊτ. Σμάιχελ, βας, κιερ, κρίστενσεν, μάλε, ντιλέινι, χιέιμπιεργκ, έρικσεν, πόουλσεν, βιντ.

Σκόραρε ο λουκάκου και το αφιέρωσε στον έρικσεν (video). Συνεχίζει τις επεμβάσεις ο χραντέτσκι (vid). Συγκλόνισαν οι συμπαίκτες του κρίστιαν έρικσεν που δεν επέτρεψαν στις κάμερες να πάρουν πλάνα από τις στιγμές που έδινε μάχη για τη ζωή του. Συγκλονισμένοι παίκτες, φίλαθλοι και τεχνικά τιμ είδαν τον κρίστιαν έρικσεν να «καταρρέει» στο χορτάρι, χάνοντας τις αισθήσεις του, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια σύγκρουση ή μαρκάρισμα. Κρίστιαν έρικσεν δανία φινλανδία uefa.

UEFA: Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται ο Κρίστιαν Έρικσεν ...
UEFA: Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται ο Κρίστιαν Έρικσεν ... from cdn.cnngreece.gr
Συνεχίζει τις επεμβάσεις ο χραντέτσκι (vid). Σοκαριστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο πάρκεν της κοπεγχάγης στην αναμέτρηση της δανίας με τη φινλανδία για το euro 2020, καθώς ο έρικσεν έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο έδαφος. Μήνυμα υποστήριξης στον έρικσεν έστειλε μέσω των social media και η παε παοκ, δείτε εδώ. Σμάιχελ, βας, κιερ, κρίστενσεν, μάλε, ντιλέινι, χιέιμπιεργκ, έρικσεν, πόουλσεν, βιντ. Είσαι ο νικητής, μείνε δυνατός! Η φωτογραφία πως βρήκε τις αισθήσεις του και η ανακοίνωση της uefa.κατά τη διάρκεια του αγώνα της δανίας με τη φινλανδία για το euro. Φαίνεται πως τέλος καλό, όλα καλά για τον κρίστιαν έρικσεν. Σμάιχελ, βας, κιερ, κρίστενσεν, μάλε, ντιλέινι, χιέιμπιεργκ, έρικσεν, πόουλσεν, βιντ, μπρέθγουεϊτ.

Συνεχίζει τις επεμβάσεις ο χραντέτσκι (vid).

Η αναμέτρηση στο parken της κοπεγχάγης ανάμεσα σε δανία και φινλανδία, για την 1η αγωνιστική του group b στο euro, στιγματίστηκε από τη σοκαριστική στιγμή κατά την οποία ο κρίστιαν έρικσεν. Συγκλονισμένοι παίκτες, φίλαθλοι και τεχνικά τιμ είδαν τον κρίστιαν έρικσεν να «καταρρέει» στο χορτάρι, χάνοντας τις αισθήσεις του, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια σύγκρουση ή μαρκάρισμα. Συγκλόνισαν οι συμπαίκτες του κρίστιαν έρικσεν που δεν επέτρεψαν στις κάμερες να πάρουν πλάνα από τις στιγμές που έδινε μάχη για τη ζωή του. Σκόραρε ο λουκάκου και το αφιέρωσε στον έρικσεν (video). Μπες στο παιχνίδι με live streaming. Ο δανός μέσος δεν έδειχνε να έχει τις αισθήσεις του. Οι άνθρωποι του ιατρικού τιμ μπήκαν στο γήπεδο και του έκαναν τεχνητή. Σοκαριστικές στιγμές στο παιχνίδι της εθνικής ομάδας της δανίας με την φιλανδία, καθώς ο νορβηγός μέσος κρίστιανέρικσεν κατέρρευσε στον αγωνιστικο χώρο και υπάρχει μεγάλη αγωνία για την ζωή. Συνεχίζει τις επεμβάσεις ο χραντέτσκι (vid). Έπεσε αναίσθητος ο έρικσεν, παλεύει για τη… Φαίνεται πως τέλος καλό, όλα καλά για τον κρίστιαν έρικσεν. Σμάιχελ, βας, κιερ, κρίστενσεν, μάλε, ντιλέινι, χιέιμπιεργκ, έρικσεν, πόουλσεν, βιντ. Κρίστιαν έρικσεν δανία φινλανδία uefa.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα της δανίας με τη φινλανδία για το euro 2020, ο έρικσεν έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Συγκλονισμένοι παίκτες, φίλαθλοι και τεχνικά τιμ είδαν τον κρίστιαν έρικσεν να «καταρρέει» στο χορτάρι, χάνοντας τις αισθήσεις του, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια σύγκρουση ή μαρκάρισμα. Σοκαριστικές στιγμές στο παιχνίδι της εθνικής ομάδας της δανίας με την φιλανδία, καθώς ο νορβηγός μέσος κρίστιανέρικσεν κατέρρευσε στον αγωνιστικο χώρο και υπάρχει μεγάλη αγωνία για την ζωή. Έπεσε αναίσθητος στο χορτάρι, παλεύουν να σώσουν την ζωή του οι γιατροί! Σοκαριστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο πάρκεν της κοπεγχάγης στην αναμέτρηση της δανίας με τη φινλανδία για το euro 2020, καθώς ο έρικσεν έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο έδαφος.

EURO 2020: Ελπιδοφόρα νέα για Έρικσεν - tomanifesto.gr
EURO 2020: Ελπιδοφόρα νέα για Έρικσεν - tomanifesto.gr from tomanifesto.gr
Σοκαριστικές στιγμές στο παιχνίδι της εθνικής ομάδας της δανίας με την φιλανδία, καθώς ο νορβηγός μέσος κρίστιανέρικσεν κατέρρευσε στον αγωνιστικο χώρο και υπάρχει μεγάλη αγωνία για την ζωή. Οι άνθρωποι του ιατρικού τιμ μπήκαν στο γήπεδο και του έκαναν τεχνητή. Η αναμέτρηση στο parken της κοπεγχάγης ανάμεσα σε δανία και φινλανδία, για την 1η αγωνιστική του group b στο euro, στιγματίστηκε από τη σοκαριστική στιγμή κατά την οποία ο κρίστιαν έρικσεν. Κατά τη διάρκεια του αγώνα της δανίας με τη φινλανδία για το euro 2020, ο έρικσεν έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Φαίνεται πως τέλος καλό, όλα καλά για τον κρίστιαν έρικσεν. Στιγμές αγωνίας στην κοπεγχάγη για τον αρχηγό της εθνικής δανίας! Είσαι ο νικητής, μείνε δυνατός! Μπες στο παιχνίδι με live streaming.

Φαίνεται πως τέλος καλό, όλα καλά για τον κρίστιαν έρικσεν.

Η αναμέτρηση στο parken της κοπεγχάγης ανάμεσα σε δανία και φινλανδία, για την 1η αγωνιστική του group b στο euro, στιγματίστηκε από τη σοκαριστική στιγμή κατά την οποία ο κρίστιαν έρικσεν. Οι άνθρωποι του ιατρικού τιμ μπήκαν στο γήπεδο και του έκαναν τεχνητή. Σοκαριστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο παιχνίδι της δανίας με την φινλανδία για το euro 2020. Σμάιχελ, βας, κιερ, κρίστενσεν, μάλε, ντιλέινι, χιέιμπιεργκ, έρικσεν, πόουλσεν, βιντ, μπρέθγουεϊτ. Έπεσε αναίσθητος ο έρικσεν, παλεύει για τη… Σκόραρε ο λουκάκου και το αφιέρωσε στον έρικσεν (video). Πάγωσε το γήπεδο που φιλοξενούσε τον αγώνα της δανίας με την φινλανδία για το euro 2020 όταν κατέρρευσε ο κρίστιαν. Έπεσε αναίσθητος στο χορτάρι, παλεύουν να σώσουν την ζωή του οι γιατροί! Φαίνεται πως τέλος καλό, όλα καλά για τον κρίστιαν έρικσεν. Δανία και φινλανδία ανοίγουν τον δεύτερο όμιλο του euro και οι δυο προπονητές έκαναν γνωστές τις ενδεκάδες, με τις οποίες θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χωρό. Κατά τη διάρκεια του αγώνα της δανίας με τη φινλανδία για το euro 2020, ο έρικσεν έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Σοκαριστικές στιγμές στο παιχνίδι της εθνικής ομάδας της δανίας με την φιλανδία, καθώς ο νορβηγός μέσος κρίστιανέρικσεν κατέρρευσε στον αγωνιστικο χώρο και υπάρχει μεγάλη αγωνία για την ζωή. Μπες στο παιχνίδι με live streaming.